ImmigrazioneOggi/videoweb: lajme të përditshme në gjuhën italiane dhe përkufizime periudhore në vidio në nëntë gjuhë të huaja mbi imigrimin, azilin politik, shtetësinë dhe qarkullimin e individëve në Komunitetin Europian.
  Torna alla pagina inizialeاتجه إلى الفيديو وأب 请到网络录像Allez au vidéowebGo to the VideowebDu-te la videoweb!Vete al vídeo webЗайти у videoweb

Edizioni nr. 17 - 06/11/2007
Krijimi i një aktiviteti!
Një udhëzim i shkurt për qytetarët jokomunitarë të cilët dëshirojnë të ushtrojnë një aktivitet pune autonome.
1. Qytetari jokomonitarë që jeton ne Itali.
(durata: 2'13")
Brochure (file ".pdf" - 3 MB)


1. Qytetari jokomonitarë që jeton ne Itali.
2. Rasti i të huajit jokomunitarë që nuk banon në Itali.
3. Cfarë duhet bërë për rregjistrimin e një aktiviteti në "Albo delle Imprese Artigiane".
4. Cfarë duhet të bëjë një person për të regjistruar aktivitetin e tij në "Registro delle Imprese".
   
ARKIV
Përkufizime
Documents
    © 2006-2009, Studio Immigrazione s.a.s.