ImmigrazioneOggi/videoweb: lajme të përditshme në gjuhën italiane dhe përkufizime periudhore në vidio në nëntë gjuhë të huaja mbi imigrimin, azilin politik, shtetësinë dhe qarkullimin e individëve në Komunitetin Europian.
  Torna alla pagina inizialeاتجه إلى الفيديو وأب 请到网络录像Allez au vidéowebGo to the VideowebDu-te la videoweb!Vete al vídeo webЗайти у videoweb

Edizioni nr. 14 - 11/062007 (1'53")


KARTA E VLERAVE TE SHTETESISE DHE E INTEGRIMIT
   
ARKIV
Përkufizime
Documents
    © 2006-2009, Studio Immigrazione s.a.s.